•  
  •  

Velika udeležba na Bonus turnirju

Deževen začetek novembra je 45. golfistom naklonil soboto brez padavin, ki so, precej tudi zaradi dobre pogostitve, zadovoljni zapuščali gostišče Janeza Erniša v bližini Moravskih toplic.
Gospa predsednikova je odnesla domov pokal za 2. mesto bruto-ženske. Gospod predsednik se je izkazal z 2. mestom neto v skupini A.

                                                                             

Mitja PAJEK je postavil oznako za najdaljši udarec med moškimi na 199   metrov . Suzana Svetličič je bila spet najdaljša med ženskami z 131 metri. Najbližje zastavici je uspelo Gregorju Šenku z 308 cm.
Julijana Jamnik je z 39 točkami dosegla najboljši rezultat v kategorji neto – skupina A
Meri Rozman-Logar je kar za 13 točk izboljšala svoj HCP ! in bila najboljša v skupini B z 49 neto točkami.
Helena KRAJNC  je s 15 točkami osvojila 1. mesto med ženskami v bruto razvrstitvi , med moškimi je zmagal Boštjan KUŠAR s 25 bruto točkami, Gregor Šenk pa je bil drugi .
Predstavnik igrišča je podaril dve nagradi v obliki igralnine. Eno je žreb naklonil Mojci Škarabot, drugo pa je dobil Mitja Pajek
Med nastopajočimi se je prikupna gospodična morala zadovoljiti le z bučnim aplavzom in nekaj čokoladnimi bonboni. In ni vedela kaj se za naslednji bonus turnir plete v predsednikovi glavi. (tajnik:LB)